Hem Behöver du nya bilder?

Behöver du nya bilder?

Fotograf i Jämtland

Min passion för att avbilda allt vackert jag ser har jag haft med mig sedan många år tillbaka. Det är den passionen som gjorde att jag ville utvecklas som fotograf. Jag har gått flertalet fotokurser på Fotografiska i Stockholm och det gav mig goda grunder att stå på. Men det som har utvecklat mig mest som fotograf är att alltid ha kameran med mig. Att nu få använda kameran som en del av mitt dagliga levebröd känns helt fantastiskt! Ibland känns det som fusk att vara fotograf i Jämtland eftersom det finns vackra platser överallt och året runt! 

Fotografering för företag och privatpersoner

Som företagare kanske du behöver professionella bilder på dig och dina medarbetare eller så har du kanske en produkt som du vill visa från sin bästa sida. Professionella och genomtänkta bilder på hemsidan och i reklam är en av grundstenarna för att nå ut till sina kunder. När du anlitar en fotograf gör det stor skillnad för upplevelsen.

För privatpersoner är det ögonblick och känslor jag försöker förmedla. Jag har fotograferat bröllop, dop och konfirmationer – men det roligaste av allt är att fotografera barn i sin naturliga omgivning och helst utomhus.

Min passion ligger i att fånga ett ögonblick, förmedla en känsla och locka fram längtan till platsen i bilden.

Har du en avancerad kamera (systemkamera) och vill hellre lära dig att fotografera själv? Då tycker jag att du ska ta dig en titt på min fotokurs, där du lär dig att hantera din kamera i manuellt läge. Är drömmen kanske att fotografera norrsken?

Portfolio för uppdragsfotograferingar

Referenser

Här nedan har jag listat några av de fotouppdragen jag har gjort för olika företag.

För den nya hemsidan fotograferade jag produktbilder och bilder som visar företagets verksamhet.

Linnea efterfrågade aktuella profilbilder som representerar henne och hennes företag. Bilderna blev sedan även ett bokomslag samt publicerade i flertalet tidskrifter.

Fabio kontaktade mig när han behövde material för reklam för ett nytt event, både tryckta flyers och för löpande uppdatering på sociala medier

För sin hemsida och andra publiceringar behövde Maddy porträtt samt bilder som visar henne i sitt dagaliga arbete.

För den nya hemsidan behövdes en komplett uppsättning nya bilder som visar både hotellet samt omgivning och möjliga aktiviteter.