Fotografering för företag och privatpersoner

Min passion för att avbilda allt vackert jag ser har jag haft med mig sedan många år tillbaka. Det är den passionen som gjorde att jag ville utvecklas som fotograf. Jag har gått flertalet fotokurser på Fotografiska i Stockholm och det gav mig goda grunder att stå på. Men det som har utvecklat mig mest som fotograf är att alltid ha kameran med mig. Att nu få använda kameran som en del av mitt dagliga levebröd är helt fantastiskt!

Företag

Privatpersoner

Portfolio

Referenser

Professionella bilder för er verksamhet

Med professionella bilder på er verksamhet och era medarbetare får era kunder att seriöst och bestående första intryck. Professionella och genomtänkta bilder på hemsidan och i reklam är en av grundstenarna för att nå ut till sina kunder. När du anlitar en fotograf gör det stor skillnad för upplevelsen.

Bevara era viktigaste ögonblick

Min passion ligger i att fånga ett ögonblick, förmedla en känsla och locka fram längtan till platsen i bilden.

När jag fotograferar människor eller situationer är der framförallt ögonblick och känslor jag vill förmedla. Jag har fotograferat bröllop, dop och konfirmationer. Den unika naturen och alla fantastiska byggnader här i Jämtland är min studio och jag fotograferar enbart i naturligt ljus.

Portfolio för uppdragsfotograferingar

Referenser

För den nya hemsidan fotograferade jag produktbilder och bilder som visar företagets verksamhet. Jag har även byggt Suajas hemsida.

Linnea Molaner efterfrågade aktuella profilbilder som representerar henne och hennes företag. Bilderna blev sedan även ett bokomslag samt publicerade i flertalet tidskrifter.

Fabio kontaktade mig när han behövde material för reklam för ett nytt event, både tryckta flyers och för löpande uppdatering på sociala medier

För sin hemsida och andra publiceringar behövde journalisten och egenföretagaren Maddy Savage porträtt samt bilder som visar henne i sitt dagaliga arbete.

För den nya hemsidan behövdes en komplett uppsättning nya bilder som visar både hotellet samt omgivning och möjliga aktiviteter.