Gröna bandet 2017 med GPS-spår!

I helgen rensade jag bland mina dokument, ni vet man har ju dokument på hårddiskan, i Dropbox, på Google Drive, någon extern hårddisk, bilder i molnet hos Adobe och kanske något på One Drive också. Lång historia kort, jag hittade en karta med mitt GPS-spår från Gröna bandet!

Jag hade nämligen spoten på ”1 hour tracking” (även om ingen hade fått länken av mig). Men jag hade glömt att jag hade sparat ner spåret! Här hittar du gps-spåret från min Spot från Gröna Bandet på Google Maps.

År 2017 var det ju ingen pandemi och stängda gränser. Så jag var inne i Norge vid två tillfällen: mellan Storlien och Anjan samt mellan Abisko och Pältsa, vilket kanske inte kommer vara möjligt i år. Nu har jag också hund, vilket gör att det krävs avmaskning innan man korsar gränsen in i Norge, så skulle jag gå bandet nu skulle rutten troligtvis bli lite annorlunda.

Vill du läsa mer om min vandring så finns det även inlägg etapp för etapp mellan Grövelsjön och Hemavan. Resten var turistled (Kungsleden och Nordkalottleden) och kändes inte lika viktigt att skriva om av någon anledning. Alla vandringsrelaterade inlägg hittar du här.

Vill du ha gpx-filen? Kontakta mig så skickar jag!

Scroll to Top