Hem Mitt första bröllop

Mitt första bröllop

Det var i januari som den blivande bruden kontaktade mig med förfrågan om att fotografera deras bröllop i juli i Offerdals kyrka. Jag blev såklart glad över frågan, men tackade vänligt men bestämt nej.

Nu var det så att den blivande bruden inte riktigt nöjde sig med det svaret, och efter lite övertalning från hennes sida och en tydlig förklaring om vad de kunde förvänta sig från min sida, så tackade jag tillslut ja och skickade min allra första offert på en bröllopsfotografering!

Några dagar innan fotograferingen for jag till platsen för att reka både solen, ljuset och fotoplatser. Detta var under sommarens värmebölja, och prognosen visade strålande sol och upp mot 30 grader. Så det som var viktigast var att se var solen skulle stå vid tidpunkten för fotograferingen och hitta platser med mjukt ljus.

När dagen väl kom var alla batterier fulladdade, minneskorten nyformaterade, objektiven blankputsade och benen skakiga. Här nedan ser ni ett urval av bilderna på brudparet.

Jag har lärt mig mycket på detta uppdraget, och ja, det var verkligen roligt! Så går du i bröllopstankar och tycker om bilderna, så hör av dig. Jag kommer bli kallsvettig igen, men jag kommer troligen tacka ja… 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *