Hem Om mig

Om mig

Jag heter Anna Gustafsson och bor i Jänsmässholmen i norra Offerdal. En lite okänd, men väldigt trevlig och vacker del av Jämtland.

Resan hit har varit ganska brokig. Jag är född i Göteborg, uppvuxen i Tyskland och har bott i Schweiz, Frankrike och Italien innan jag flyttade till Sverige och Göteborg 2011 och Stockholm 2014.

Sommaren 2017 gick jag Gröna bandet, det är en vandring på 135 mil mellan Grövelsjön och Treriksröset. Det var på grund av den vandringen som jag hösten 2017 flyttade från Odenplan i Stockholm till Jänsmässholmen – en by med 25 personer vid fjällets kant och vägens början.

Mer om vandringen kan du läsa i min blogg.

Privat profilbild med fjäll
Vandraren
Professionell profilbild Anna Gustafsson
Ingenjören
”Du är som peran – bra till allt”

 Det är något jag har fått höra regelbundet sedan jag flyttade till Offerdal. Och det kanske ligger någonting i det. Jag har byggt leder, jobbat på hotell, drängat inom renskötseln, gjort hemsidor och sålt både digitala och tryckta bilder. Mitt motto är att jag kan lära mig allt jag är intresserad av, och jag är duktig på allt jag tycker är roligt.

Jag är utbildad diplomingenjör i teknisk fysik och har arbetat både inom forskning, som konsult och inom industrin. Mer om mitt yrkesliv hittar du här.

Min sambo Claes och vår samojed Sputnik.
Min sambo Claes och vår samojed Sputnik