Uppdrag

”Du är som peran – bra till allt” är något jag har fått höra regelbundet sedan jag flyttade till Offerdal. Och det kanske ligger någonting i det. Jag har byggt leder, jobbat på hotell, drängat inom renskötseln och gjort hemsidor. Mitt motto är att jag kan lära mig allt jag är intresserad av, och jag är duktig på allt jag tycker är roligt.

  • Bygger du upp din verksamhet och vill ha en helt ny hemsida?
  • Har du en hemsida som behöver förnyas?
  • Bygger du upp din verksamhet och vill ha en helt ny hemsida?
  • Har du en fungerande verksamhet men du lägger för mycket tid på den dagliga administrationen?

Hör av dig och beskriv dina behov!

I grunden är jag ingenjör med tysk examen i teknisk fysik. Jag är kreativ, driven och får saker gjorda, och jag är inte rädd för att lära mig nya saker. Här ser ni ett urval av de uppdrag jag har tagit mig an.

Administratör hos Adventure Medicine

Som administratör sköter jag kundkontakten, organiserar logistiken kring kurserna, samt uppdaterar hemsidan och sociala medier.

Hemsida till Lina Hallebratt

Lina är jämtlandstjejen som älskar att vara ute på tur. Hennes hemsida var lite eftersatt och hade inte blivit uppdaterad på länge, så jag erbjöd mig att bygga en helt ny sida till henne! Ett kul och ärofyllt uppdrag!

Agilkon AB

Inför uppstart av företaget i Rönnöfors behövdes en helt ny hemsida samt fotografier för att spegla verksamheten. (pågående)

Monz Naturidéer i Sverige AB

Inför etablering av företaget i Offerdal (Fiskviken) översätter jag hemsidan från tyska till svenska. (pågående)

Jänsmässholmens fjällhotell

För att visa hotellet, dess omgivning samt möjliga aktiviteter på ett tilltalande vis har jag byggt om deras hemsida från grunden samt tagit alla bilder på hemsidan.