Hem Vill du ha en ny hemsida i WordPress?

Vill du ha en ny hemsida i WordPress?

Har du behov av en ny hemsida i WordPress för att presentera ditt företag eller kanske dig själv och din passion? Med en snygg design, professionella och stämningsfulla bilder samt mina språkkunskaper kan jag hjälpa dig att presentera det du brinner för! 

Eftersom varje företag är unikt så har jag inga färdiga paketpriser. Istället diskuterar dina behov och önskemål, samt vilka kostnadsramar du har. Utifrån det kommer vi fram till vad din hemsida ska innehålla. Mitt mål är alltid att du som kund ska få en professionell och individuell presentation på internet som passar just dina behov.

Du kommer involveras under hela processen. Din hemsida är ditt ansikte ut i den digitala världen, och det är viktigt att du känner att den representerar dig och ditt företag på ett bra sätt.

Behöver du även en ny företagslogga eller grafisk profil samarbetar jag med Erika Fransson på e.artform. Har du ingen egen domän ännu eller behöver hjälp med att sätta upp din företagsmail så hjälper jag självklart till med det också!

Efter leverans av hemsidan kommer du få en grundlig genomgång om hur du kan förvalta din hemsida på bästa sätt. Du ska känna dig trygg med att din hemsida är en långsiktig investering för ditt företag. 

En bra hemsida är så mycket mer än bara en snygg yta. Med en webbdesigner behöver du inte bekymra dig om tekniska detaljer.

Viktiga delar för en bra hemsida

Ett urval av genomförda projekt

Suaja

Suaja betyder lugn, stilla plats på sydsamiska och företaget drivs av JanÅke som är renägare, slöjdare och same. Jag har även tagit många av bilderna på sidan och kommer att översätta den till tyska och engelska.

Hemsida till Lina Hallebratt

Lina är jämtlandstjejen som älskar att vara ute på tur. Hennes hemsida var lite eftersatt och hade inte blivit uppdaterad på länge, så jag erbjöd mig att bygga en helt ny sida till henne! Ett kul och ärofyllt uppdrag!

Agilkon AB

Inför uppstart av företaget i Rönnöfors behövdes en helt ny hemsida samt fotografier för att spegla verksamheten.